Само за мъже! Някои техники, които ще ви направят виртуози в леглото (18+)

За достигането на женския оргазъм се налага известна креативност. Често тя включва орални ласки. И докато господата обичат да ги получават, 1 на 5 мрази да ги прави, твърди ново проучване на сайта Men’s Health, в което участие са взели 1500 представители на силния пол. Ако вие сте от тези, които мразите да галите с език интимните части на своята партньорка, ето няколко трика, които ще ви помогнат да преодолеете своите „задръжки“.


1. Не прибързвайте
Колкото по-бързо я възбудите, толкова по-малко време ще се наложи да прекарате с глава между краката ѝ, твърди сексоложката Емили Морс, автор на книгата „Горещ секс: Над 20 неща, които може да опитате тази вечер“. Целувайте я, стимулирайте я с пръсти, галете я, може дори леко да я пошляпвате, ако си пада по това. Всичко в секса е позволено, стига да носи наслада.

2. Намокрете се
Започнете вашата любовна предигра под душа. „Падащата вода ще смекчи вкуса и аромата на нейните интимни части и ще ви разсее леко да не мислите прекалено много за това, което правите. Освен това под душа може лично да се погрижите за нейната хигиена и дори нежно да я масажирате с различните аромати в банята.

3. Заложете на техника
Най-бързо може да ѝ докарате жадувания оргазъм като постоянно стимулирате клитора ѝ. Ако вкусът му ви притеснява, не е нужно постоянно да го обгрижвате с език. Вместо това топлият ви дъх с леко подухване на чувствителното място, може да свърши чудеса. След това няколко движения с език и тя ще се понесе на облака на удоволствието.

4. Практикуване на азбуката
Вероятно я знаете наизуст, но това не пречи да си я преговорите още веднъж с език. Започнете да изписвате с него буквите върху клитора ѝ – отново техника, която да ви разсее от това, което правите и да преодолеете погнусата си, ако изпитвате такава.

 

Източник: Блиц

Намери ни във facebook