Сестрата на Христо Стоичков избухна: Завиждат ни, да ни ядат гъза!

Грандиозното честване на юбилея на Христо Стоичков продължава да бъде една от най-обсъжданите теми. Малцина обаче разбраха, че на стадион „Васил Левски“ беше и сестрата на Камата – Петя. Тя страни от общественото внимание, но след като за нея започна да се пише, тя коментира пред столичен седмичник битието си. Петя е възмутена, че я спрягат за кръчмарка в село Маноле.

„Не работя никъде. Нито продавам кебапчета, нито сервирам, нито съм в кръчма, нито съм Маноле и никакви там села. Съпругът ми ме издържа. Гледаме си двете деца и така. Не съм бил и чистачка в Испания. Бяхме там, защото детето ми беше болно – имаше сплитане на червата, направихме му операция…“, разказва Петя.

Сестрата разказва, че е в отлични отношения с Христо и винаги е било така. Тя обаче избухва и признава, че много е плакала, когато е прочела, че майка им е алкохоличка. „Завиждат ни. Това е. Има и защо да ни завиждат. Да ни ядат гъза! Да ни ядат гъза от завист и от всичко. Ние сме щастливо семейство. Батко ми е купил апартамент и кола. Жилището е в центъра на Пловдив. Ще цъкате, ако влезете вътре. Това е семейството ни. Искам да сме живи и здрави, спокойни и господ здраве да ни дава“, споделя още Петя.

Тя за пореден път казва, че се гордее с брат като Христо Стоичков, но никога не е парадирала с това и няма да го прави./ПИК

Сподели
  • gplus

Намери ни във facebook