Ето новото гадже на Анелия! Всички го познавате!

Ники Михайлов най-после забрави бившата си любима Алисия и се прехвърли на нейната колежка Анелия. Освен, че двете са едно от най-актуалните имена във фолк бранша, те са и почти адашки, имената им започват с една и съща буква. Анелия и Ники Михайлов са тайни любовници от месеци, научи HotArena.  За връзката им се издаде самата изпълнителка навръх рождения си ден, когато окрилена от емоцията и стабилното количество алкохол, не можа да скрие радостта си, при появата на футболиста и направи откровено признание на микрофона си.

Изпълнителката на „Погледни ме във очите” отпразнува рожден ден на свое участие в столичен клуб. Самата тя не гледаше на вечерта като на нещо специално до появата на Ники Михайлов,когато изведнъж я окрилиха изпепеляващи емоции.  „Цяла вечер пееше вяло, дори изглеждаше тъжна. Не се усещаше никакво настроение на рожденичка. Някъде по средата на вечерта обаче, всичко се промени. В момента, в който Ники Михайлов влезе през вратата, лицето й направо грейна”, разказват присъстващи на купона. Докато синът на Боби Михайлов всячески се опитваше да избегне снимките на папараците и да се добере до рожденичката обаче, самата тя кресна на микрофона: „Само ние си знаем какво има между нас”, и на мига се закачи на врата му.

13

Поведението й моментално скандализира присъстващите, които започнаха да шушукат и да нищят какво точно се случва между звездата и футболиста.  Както „Всеки ден” писа, откакто Ники Михайлов излезе от мишата си дупка и отново започна да бръмчи из нощна София, двамата с Анелия си станаха твърде близки. Вратарят не пропуска нейно участие и въпреки ограничените си доходи към момента, се стреми постоянно да я изненадва с мили жестове.

Намери ни във facebook