ТОП НОВИНА! Звездна сватба в „Нова телевизия“! Вижте коя е двойката

Сватба в Нова телевизия! Репортерката на Гала — Рени вдига сватба и то не с кого да е, а с водещия на „Събуди се“ — Деян.

Последните години в телевизията се взеха толкова хора, че спокойно могат да организират годишна среща на младоженците в медията.

 Хубавата новина бе споделена в ефира на „На кафе“, където Рени сподели подробности около връзката им.

„Абсолютно неподготвена бях.

Предложи ми на морето, бяхме на Градина. И както си седяхме една вечер с приятели пред караваната, той го направи. Изчака другите да си легнат, ние се разхождахме край брега и той предложи да седнем на брега.

И както си седяхме си говорехме, той извади пръстен, падна на едно коляно и ме попита. Веднага казах „Да“, споделя хубавата Рени.

Щастливото събитие ще се състои скоро, но бъдещите младоженци предпочитат да не коментират засега датата на сватбата си, тъй като не искат да привличат излишно внимание.

Що се отнася до ентусиазираната младоженка, тя веднага споделила с родителите си, които отдавна мечтаели за брака й. „Първо се обадих на баща ми. Той беше първият човек, с когото споделих новината“, разкрива тя. Веднага след това, за щастливото събитие научила и майка й, която вече се стяга за хубавия празник.

Рени и Деян участваха заедно и в предаването „Черешката на тортата“, но вместо кулинарния дуел да ги раздели, те още повече се сближили. Работата им телевизията също ги накарала да се сплотят и да се привържат повече един към друг.

Събитието най-вероятно ще се състои през пролетта, а красивата булка вече си избира рокля. Колегите и приятелите на влюбените, им пожелават много любов и щастие. И се надяват техния брак да бъде един от най-стабилните, изградени в телевизията.

Сподели
  • gplus

Намери ни във facebook