Мермерски спасява Стоянка!

bgdnes.bg

 

Природният лечител готов да вдигне актрисата

Мед, жито и мляко от крави ще я възстановят

 

Вълшебна смес от мед, жито и коластра – първото мляко на родила крава, в комбинация с пробиотични капсули ще възстановят Стоянка Мутафова!
Това споделиха пред „България Днес“ светилата в народната медицина проф. Христо Мермерски и синът му д-р Йонко Мермерски. Баща и син са категорични, че с тази изключително здравословна рецепта от природната медицина ще помогнат на легендарната актриса след лекия инфаркт, който я връхлетя на 28 ноември.


Тогава по спешност й бе поставен стенд.

Госпожа Стихийно бедствие трябва бързо да укрепи имунитета си

Операцията минала съвсем леко и успешно, но актрисата настинала, вдигнала температура, появила се кашлица. След това бе преместена от самостоятелна стая в белодробното отделение в болница „Токуда“, където й слагаха кислородна маска.
Лекарите се притесниха от лошата кашлица, която получи Госпожа Стихийно бедствие вследствие на настинката. Състоянието й вече е много по-добро и Мутафова ще бъде изписана най-вероятно утре. Така обичаната актриса на 94 години ще отбележи собствен рекорд по продължителност на престой в лечебно заведение – цели 12 дни.
След изписването тя трябва да укрепи и стабилизира имунитета си, който е разклатен след операцията и близо двуседмичното лечение в болница.

 

Проф. Христо Мермерски и д-р Йонко Мермерски помагат на драго сърце

„Ето защо ние предлагаме на г-жа Мутафова вълшебна комбинация, която да стабилизира имунитета и съпротивителните сили на организма й. За целта е нужно 250 г пшеница да се сложи във вода, за да покълне. За да пусне коренче, ще са необходими около 24 часа, а може и два дни. След това водата се прецежда през тензух, а житото се изсипва в буркан или друг съд. Допълва се чист, натурален мед в съотношение 1:1, колкото да запълни зърната на житото. Всеки ден се взима по една супена лъжица на гладно сутрин, обед и вечер от тази здравословна смес. Задължително трябва добре да се сдъвче, преди да се погълне, за да може по-бързо и лесно да се приеме в организма“, разкриха специалистите.
Паралелно с меда и житото е необходимо да се пие и коластра. Пие се също по една супена лъжица сутрин, обед и вечер на гладно.
Коластрата е течност, която се отделя от млечните жлези на кравите и козите веднага след раждането, преди появата на млякото. Образуването й е много по-сложно и съставките й не се срещат в толкова големи концентрации в нито една друга природна храна.

Комбинацията от мед, жито, коластра и капсули „Мермерски“ е най-добрата

Стотици научни изследвания доказват уникалните способности на коластрата. Освен че укрепва имунната система, тя увеличава устойчивостта към инфекции, повишава здравината на костите, увеличава физическата сила, работоспособност и издръжливост. Наред с това тя забавя стареенето, удължава живота и действа подмладяващо за целия организъм.
„Тя притежава десетки витамини и хормони на растежа. От съчетанието на коластра с мед и жито се получава максимално бързо възстановяване на поразените органи и тъкани, особено след сърдечна операция както в случая с г-жа Мутафова. Това е истинска „бомбардировка“ от целия спектър на полезни и здравословни елементи“, обясниха д-р Йонко Мермерски и неговият баща проф. Христо Мермерски.
Комбинацията от мед, жито и коластра трябва да се консумира минимум един месец, за да има осезаем ефект. Спокойно може да се приема и превантивно, като в тези случаи прием от един път дневно ще бъде достатъчен. Първия ден трябва да се държи на стайна температура, а от втория вече е нужно сместа да се съхранява в хладилник.
„За да бъде тази вълшебна комбинация напълно завършена, е необходимо да се приемат и пробиотичните капсули, които ние създадохме. Те съдържат осем пробиотични бактерии, които укрепват имунитета, заздравяват костите, подсилват кожата, чистят организма от мазнините и помагат за отслабване. Те способстват сместа от мед и жито да се приема лесно и бързо в органите, тъканите и кръвта. Заедно с капсулите, коластрата, меда и житото се получава възможно най-добрата природна рецепта за възстановяване на организма след прекарана операция“, разкриха пред „България Днес“ чудодейната тайна доайените на народната медицина у нас.
Проф. Мермерски и син са загрижени за здравето на Стоянка Мутафова, която уважават изключително много и се надяват да й помогнат.
„Дано се изправи скоро на крака и отново да ни радва в театъра. Нека заповяда по всяко време, ние с удоволствие ще й помогнем да се възстанови от тази операция и други болежки, които има. Тя е символ на българския театър и затова искаме да й предложим най-добрите ни постижения, сътворени със силата на природната медицина“, споделиха баща и син.

 

Мутафова: Да ме пускат най-накрая!

Актрисата вече свалила температурата, а кашлицата утихнала. А кръвното вече дори не й го мерили докторите.
„Лекарите не ме плашат с нищо, значи мога да си ходя вкъщи. Ха дано ме пуснат най-после тия хипократи“, сподели Стояна.
Тя тъгува за котарака си Чарли, който е много тъжен и търси нейната компания. Дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки, която всеки ден е при нея в болницата, е пуснала всички радиатори в апартамента, за да се стоплят добре стаите в очакване Стоянка да се прибере.

Актрисата и Муки са неразделни

Двете вече се замислят как ще прекарат идващите празници. Миналата Коледа Стоянка се подложи на операция на дясното око буквално в навечерието на празника, а фактът, че актрисата прогледна, беше най-големият им коледен подарък. Вероятно и тази година ще имат такъв – да се прибере здрава вкъщи.

 

 

Борислав РАДОСЛАВОВ

Следете В интернет 

 

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!

loading...


Намери ни във facebook