СВЕТЪТ СПРЯ! ВЛАСТИТЕ ПРИЗНАХА:ХВАНАХА ИЗВЪНЗЕМНОТО ХУЙ! ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО

Това е историческо!

BRADVA.BG представя на своите читатели поредния необясним случай, който накара учените да се хванат за главите!

В затънтено китайско село живее едно наистина необикновено момче! 7-годишният Нонг Йо Хуй никога не е боледувал, и бедните му родители не са го водили на лекар. Когато момчето най-накрая преминава рутинен преглед, докторите останали като гръмнати!

Първото, което забелязали са ярко сините очи на детето, нещо изключително нетипично за хората от този регион. Но очите му не са просто сини, те са различни.

Според лекарите, това не са очите на човешко същество. Тоталната изненада дошла, когато докторите разбрали, че детето вижда перфектно в пълен мрак, точно като котка! Очите му излъчват синя светлина в тъмнината, но това не е отражениете просто светят. Това е безпрецедентно за биологичен вид на Земята! /Котешките очи на пример светят в тъмното, защото отразяват, а не излъчват светлина/.

Изследователи направили следния експеримент: Дали на Нанг сборник с математически и логически задачи и го поставили в пълен непрогледен мрак! Детето решило всички задачи до една без грешка.

В момента Нанг е подложен на тестове в правителствена лаборатория. Бедният му татко Линг е доволен, защото е получил дебела „стипендия“ от правителството, за това, че е предоставил сина си на учените.

Според редица уфолози, Нанг е ярък пример на т.нар. „Звездно дете“ или казано с други думи – извънземен хибрид между човек и извънземно същество.

ВИЖТЕ ИЗУМИТЕЛНОТО ВИДЕО:

/BRADVA.BG

loading...


Намери ни във facebook