На 61 години е, а кожата й е гладка като на момиче! Тя е най-известният модел с посивели коси, а нейната тайна е удивително проста

Тя е най-известният модел с сива коса и тяло на момиче, а нейната тайна е удивително прост.

Ясмина Роси, за която вратите на модната индустрия се отворили когато става на 45 години, точно благодарение на бялата й коса и почти перфектна кожа, още оттогава е изключително атрактивна, а днес малко са хората, които могат да повярват, че тя е на 61 г. .
Тя открила, че за това може да е благодарна на здравословния начин на живот, и по-специално на зехтина от който кожата нанася ежедневно, докато веднъж седмично точно от зехтин прави специален препарат с който също я пази, пише The Sun . 
Родена във Франция, тя започва кариерата си с 28 години, което за тази индустрия се счита за изключително късно, но чудото се случва, когато е била 45.

Тя твърди, че зехтинът е най-голямата тайна за външния й вид и че ежедневно се радва на ястия богати на хранителни вещества.
– Медиите искат да ни уверят, че за перфектна кожа ни трябват всякакви чудеса, но това не е вярно. Израстнала съм в среда, в което зехтинът се използва за готвене, а използваме и за косата и кожата – и нищо повече, заяви тя в разговора за Daily Star Online .
Роси се кълне, че за нейната фигура е заслуга единствено на здравословното хранене. Всеки ден консумира  по едно авокадо, а в заведения за бързо хранене казва, че не яде изобщо. Нейната диета се основава главно на зеленчуци, качествена риба и месо, както и плодове и ядки.

Източник: zajenata.bg

loading...


Намери ни във facebook