ЧУДО! В снежния ад край Варна се роди бебе!

Родилка даде живот на рожбата си в линейката, изпратена до село Въглен, за да я докара във Варна, съобщи областният управител Стоян Пасев.

Багер е бил пуснат преди колата на Спешна помощ, за да разчисти пътя до селото. Докато я приберат в линейката, жената е родила. Tя и бебето й са здрави, увери Пасев.

Същият багер е изпратен по-късно да пробие пътя на линейка за друга родилка от Кантарджиево. Микробус и две коли с цигански музиканти са закъсали в снега между селата Климентово и Кантарджиево, изпратена е военна техника, за да ги издърпа, обясни още областният управител. Пътят Добрич-Варна беше отворен за малко, но отново беше затворен заради силни навявания, съобщи „Труд“.

Община Аксаково и община Аврен удължиха бедственото положение заради липса на електрозахранване и затрупани пътища. Заради голяма авария до с. Червенци 1800 души от 6 села в община Вълчи дол са без ток. Нафтата на техниката на екип на „Гражданска защита“, тръгнал да оказва помощ на Енергото, замръзнала от големия студ.

loading...


Намери ни във facebook