СЪЛЗИТЕ БЛИКВАТ СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ, ЛЕКАРИТЕ ПРОЧЕТОХА ТЕЖКАТА ПРИСЪДА. ФАТАЛНА БОЛЕСТ, ЛИЛИ ИВАНОВА ПОКОСЕНА…

Херпес зостер мъчи примата на поп музиката Лили Иванова вече 3 години! Голямата българска певица се бори със страшното заболяване, като категорично отказва да влезе в болница. Заболяването е изключително опасно, защото уврежда нервната система и кожата. Ако не се вземат мерки, заболяването може да бъде и фатално.

Човек се чувства слаб, прилошава му, понякога се повишава температурата, като също така коварната болест предизвиква възпаление на нервнаите възли и болният изпитва тежки болки.

Опасният вирус покосява Лили за първи път преди 3 години в навечерието на грандиозен концерт в София, пише „Галерия“. Непоклатимата певица отказва да влезе за лечение в болница, а лекарите я посещават в жилището и на ул.Оборище, за да и окажат спешна терапия. Въпреки мъките, Лили Иванова отказва да съобщи за състоянието си и с влага всички усилия да изглежда на ниво, успявайки да заблуди дори и музикантите от оркестъра, че е в отлична форма. Примата на българската естрада изнася невероятен концерт, но на коктейла след това остава едва 15 минути, изпива чаша вода и си тръгва.

Любимата на поколения българска звезда се слави с отлично здраве и дисциплина, но въпреки това, получава още няколко пристъпа на херпес зостер. Консултира се редовно с опитни лекари и живее изключително здравословно, консумирайки само определени храни  и много пчелен мед.

Сподели
  • gplus

Намери ни във facebook