КРАЯТ НА ЕВРОПА! ЗАБРАНЯВАТ НА ЖЕНИТЕ ДА НОСЯТ ГРИМ И ДА ПОСЕЩАВАТ ЗАВЕДЕНИЯ! ВИЖТЕ ШОКИРАЩО ВИДЕО!

Това е наистина шокиращо. Малко официални медии показват реалната ситуация по улиците на Европа днес, а тя е повече от притеснителна.

BRADVA.BG представя репортажа на френските активистки от организацията „Бригадата на майките“ Надя Хамадна и Азиза Сая, които алармират за смразяваща кръвта тенденция в сърцето на Европа.

Репортажът е заснет в парижкото предградие Севран, където както в много от кварталите на огромния град живеят предимно мюсюлмани.

 

По улиците рядко може да бъде забелязана жена!

Навън обикалят предимно млади мъже, които се държат изключително агресивно, когато видят жена.

Масово в кафенетата няма нито една жена! Активистките влизат в заведение, където е пълно само с мъже и предизвикват скандал!

Подобно отношение към жените е закономерност в други части на света, твърдят активистките. Но това е Париж, центърът на Европа, а днес те не се чувстват сигурни по улиците. Явлението е масово в много европейски градове с голямо мюсюлманско население.

Показват и ситуацията в предградие на Лион, където французойки разказват, как трябва да се обличат с възможно най-непривлекателните дрехи и да ходят без никакъв грим, за да не предизвикват гнева на младите мъже, които са навсякъде по улиците.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИЯ РЕПОРТАЖ:

/BRADVA.BG

loading...


Намери ни във facebook