Страшен панаир в градския транспорт в София! Вижте скандалното видео!

Скандално видео показва как шофьор на градски автобус в София се държи грубо с пътници, след като е отказвал да ги качи въпреки студа.

Той не допуснал пътниците вътре в автобуса при минус 17 градуса навън, докато не закуси, въпреки че закъснявал с разписанието. Когато хората възразили, започнал грубо да ги обижда, съобщи OFFNews. 
За това e сигнализирал столичанинът Васил Николов, който е и председател на Инициативния комитет за подобряване на обществения транспорт във Владая и Княжево.

 
Случката се разиграла на 11 януари. По разписание автобусът по линия 59 трябвало да тръгне от автостанция Княжево в 8,52 часа. Хората зъзнели на спирката и не били допуснати да изчакат тръгването вътре в автобуса. Едва след като хапнал, водачът отворил вратите и потеглил чак в 8,59 ч. 
След като започнали да недоволстват, пътниците получили и порция сутрешни обиди и заплахи. Във видеото се чува как той вика: „Ще те сваля ма, да знаеш“, „Знаеш ли как ще те треснем, ма“, „Какво завиждаш, ма?“, „Ей, не ме предизвиквай!“. 
Все още няма реакция от ръководството на Столичния градски транспорт.

loading...


Намери ни във facebook