НОВ СКАНДАЛ РАЗТРЕСЕ ЗВЕЗДНОТО СЕМЕЙСТВО! ЛЪСНА ИСТИНАТА ЗА ВРЪЗКАТА НА ДЕСИ ЦОНЕВА И ДЖАМОВ! ТЕ СА

Поредният скандал разтърси семейството на Деси Цонева<

Поредният тежък скандал разтърси семейството на Деси Цонева. В основата на случващото се и този път е щерката на покойния Димитър Цонев. И по-скоро връзката й с Георги Джамов.

Приближени до семейството на журналиста коментират, че Деси Цонева има връзка с брата на бившия застраховател и борец от три години. В началото тя не искала да се разчува за отношенията й с Джамов, тъй като нейните родители никак не го харесвали.

На Мариана и Митко Цоневи никак не допадала идеята да се сродят със семейството Джамови. Неслучайно майката на Деси Цонева подкрепи участието й във „ВИП Брадър“, въпреки, че то съвпадна с преживяната от семейството трагедия.

Мариана се надявала, че след участието във формата щерка й ще откаже завинаги от Джамов.

Но за съжаление това не се случи. Самата Деси Цонева сподели, че участието в риалитито й е помогнала до осъзнае, че живота й има мъж, който наистина я обича.

Малко след излизането от риалитито тя обяви годежа си с бизнесмена. Случилото се силно огорчило майка й. Мариана била потресена не само от факта, че дъщеря й смята да вдигне сватба месеци след смъртта на баща си, но най-вече от решението й венчавката да бъде в Банско.

Докато съпругът на Мариана беше сред живите, всяка зима двамата почивали в зимния курорт.

След като Деси Цонева обяви публично годежа си с Джамов, майка й дори я заличи от приятелския си кръг в мрежата.

 

Дъщерята на журналиста коментира връзката си с Жоро, заявявайки че е много щастлива с него. Тя сподели, че първият й брак е бил неуспешен, защото не е познавала добре Янчо Таков. Приела да се омъжи за него, тъй като забременяла.

Деси Цонева е убедена, че бракът й с Жоро няма да приключи по този начин, пише Пик.

Сподели
  • gplus

Намери ни във facebook