Пазарджишка телевизия гръмна с важна новина: Нигерийски принц си взе булка от града!

Нигерийски принц си избра за съпруга пазарджиклийка. Общо 20 чужденци са предпочели жители на община Пазарджик за свои половинки в живота и са подписали граждански бракове в ритуалната зала на областния град, показват данните на общинската дирекция ЕСГРАОН, цитирани от Телекабелтв.бг.

През 2016 година сключените бракове са 732. Най-много – 132, са през месец август. 690 граждански брака са сключени в град Пазарджик през 2016 година, а в кметствата те са 42. Данните на ЕСГРАОН показват увеличение на броя на младоженците, пише pik.bg.

Всъщност, нигерийският принц Хари Икуико от град Бенин Сити, е открил своята любима точно в Пазарджик. Двамата не само сключили граждански брак в Пазарджик, но вече са и щастливи родители на малкия Хари-Есоса.

Финландец, румънец, холандец, турчин, италианец, сърбин и германец също са избрали пазарджишки булки. За свои половинки пазарджиклии пък са избрали дами от Турция, Русия, Македония, Сърбия и Украйна.

През изминалата година две двойки са предпочели за сватбения си ритуал Етнографския музей. Интерес към т.нар. „романтична“ дата няма – само две са били сватбите в Деня на влюбените – 14 февруари.

Следете В интернет 

 

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!

Сподели
  • gplus

Намери ни във facebook