СЛЕД СПЕШНАТА ОПЕРАЦИЯ ОСТАНА КАТО ГРЪМНАТ! ВИЖТЕ САМО КАКВО МУ СЕРВИРА КРАСИВАТА СЪПРУГА НА ЛУКАРСКИ!

Съпругата на икономическия министър Божидар Лукарски – Ива, е готова да покори Холивуд. Красивата министерша е приета във филмовата академия в Ню Йорк, за да учи актьорско майсторство.

Да бъде актриса е една от детските мечти на Лукарска, която през февруари заминава за САЩ за един месец. Толкова е времето на курса, за който е кандидатствала Ива и е приета от раз в престижното учебно заведение. В академията са се изявявали звезди от червения килим в Холивуд като Ал Пачино, Стивън Спилбърг, Глен Клоуз, Бен Кингсли и Джон Войт – бащата на Анджелина Джоли. Съпругата на икономическия министър, който в сряда бе опериран от скъсан менискус, ще остави съпруга си да се възстановява у дома, докато тя е за месец в САЩ, съобщава столичен вестник.

Курсът по актьорско майсторство на Ива е за четири седмици и ще бъде в Ню Йорк, въпреки че академията има филиали в Лос Анджелис и дори в Дисни Уърлд и Италия. Обучението в академията по филмово изкуство по принцип е почти непосилно за българския джоб, но Ива е успяла да се класира за сравнително достъпен курс – около 4000 долара. Съпругата на Божидар Лукарски ще спести и от хотел, тъй като вече е решила да отседне при свои приятели в Ню Йорк – Ели и Били, похвали се самата Ива в социалните мрежи. Тя заминава за САЩ след две седмици, а министърът в оставка и лидер на СДС Лукарски ще остане да върти партийните дела у дома.

Лукарска няма проблем да учи в Ню Йорк, още повече че там е майка й Елисавета. Изящната дама преподава хореография и е една от най-известните ваятелки на танците отвъд океана. Въпреки това красивата й щерка решила сама да се реализира на попрището, за което мечтаела от дете, и кандидатствала в престижната филмова академия в Ню Йорк, без да използва позициите си като съпруга на министър или дъщеря на една от най-известните хореографки в Голямата ябълка. И на 14 януари пристигнало заветното писмо. „Скъпа Ива Евгениева Йорданова-Лукарски. Поздравления. Приета сте в Академията за филмово изкуство в Ню Йорк, профил актьорско майсторство за филмови програми“, пише в заветното писмо, пише Пик.

Ива нямала намерение за постоянно да се мести в САЩ, въпреки че освен майка й там са много от нейните приятели. Причината е, че красивата министерша искала да е близо до съпруга си, който възнамерявал да изведе СДС напред на следващите парламентарни избори.

Сподели
  • gplus

Намери ни във facebook