Нови разкрития от криминалисти за трагедията с 11-годишното момиченце
Скандалът между 2 деца, при който 11­-годишно момиченце удари връстник, а той я ритна и то почина, е започнал от игра. Това криминалисти, цитирани от в. „24 часа“. Те обясниха, че докато си играели вчера по обяд, малчуганите се скарали. Момиченцето ударило връстника си, а той я ритнал. Момиченцето разказало на учителката си, но не споделило да я боли.

Около 16,30 обаче се оплакало, че не му е добре. Завели го при сестрата, но нея я нямало. Затова учителите подали сигнал в Бърза помощ. Докато чакали линейката детето 3 си глътнало езика и плюело кръв. Родителите на момиченцето вече били в училището, когато линейката дошла. Тя откарала детето в „Пирогов“.

От болницата обаче обясниха, че момиченцето вече е било мъртво при пристигането си. Специалисти опитали да го реанимират, но безуспешно. В момента в присъствието на психолог се разпитват съученици на двете деца. Момченцето, ритнало момиченцето, вече е дало обяснения. То няма да бъде съдено, тъй като е малолетно и е наказателно­неотговорно. По неофициална информация причината за смъртта на детето е разкъсан черен дроб. Чака се обаче съдебно­медицинската експертиза.

Сподели
  • gplus

Намери ни във facebook