Мистерията се заплита: Интерпол пети месец издирва Магдалена, която отишла на гурбет в Англия и уж започнала работа в чернокожо семейство

Интерпол все още издирва с жълта бюлетина 39-годишната благоевградчанка Магдалена Бежанска. Тя изчезна през януари, когато службите я поставиха в графа безследно изчезнали. Магдалена, която живее в благоевградския квартал „Грамада“, е майка на едно дете, съобщава struma.com.
През октомври миналата година заминала на гурбет в Англия и дни по-късно спряла да се обажда на близките си.

По молба на родителите й Интерпол започна да я издирва и от януари тя се търси. След публикацията в struma.com нейни близки, започнали да твърдят, че с Маги всичко е наред, тя се обадила от Англия добре и т. н. Други пък твърдят, че когато отишла, започнала работа при чернокожо семейство и оттогава никой не я е чул.
Практиката на Интерпол е, когато някой се обади, близките, подали сигналът за изчезването, сезират международната служба и човекът се сваля от издирване.
Малко преди първата информация за изчезването ѝ Интерпол пусна бюлетина за издирването на петричанка, която повече от три месеца не се бе свързвала с роднините си. След публикацията тя се свърза със struma.com, а три дни по-късно е свалена от издирване в Интерпол.
Сега изданието отново задава въпроса „Къде е Маги?!“ И защо още Интерпол я търси. Мистерията се заплита, защото и днес снимката на Маги е в страницата на Интерпол, в графата безследно изчезнали…

loading...


Намери ни във facebook