БОМБА! ВИЖТЕ КОЙ Е НОВИЯТ ЛЮБИМ НА ЙОРДАНКА ХРИСТОВА! БЪЛГАРИЯ АХНА! ТОВА Е САМИЯТ

Любовен пожар пламти в сърцето на Йорданка Христова от няколко месеца насам.

73-годишната легенда излиза с близо 10 години по-млад мъж от нея и очевидно двамата са готови да разкрият любовта си, тъй като благоверният на певицата, Димитър, я чакал след всеки лайв на „Като две капки вода“, коментират хора от екипа на шоуто.

От миналата есен насам легендарната изпълнителка се вижда регулярно с музикант, бивш саксофонист на оркестър „София“. Последните няколко десетилетия 60 и кусур годишният Димитър прекарал по корабите, където странствал с джаз формация.

Преди две години обаче решил да хвърли котва в родната София и да спре с номадския начин на живот. Познанството му с Йорданка датирало още от 80-те и въпреки пътуванията по цял свят двамата така и не изгубили контакт помежду си, пише столичен таблоид.

Данчето и Митко се виждат редовно, като музикантът се е превърнал и в личен шофьор на звездата. Той редовно я карал до залата за репетиции на наскоро приключилото шоу и чинно чакал на паркинга до финала, за да си я прибере вкъщи, предава Пик.

Пред колеги и близки Христова представяла бившия саксофонист като добър приятел. Влюбената двойка се радвала на хубав и спокоен живот и не срещала ежедневните трудности на редовите български пенсионери. Годините работа по кораби надули банковата сметка на саксофониста, който разполагал с финанси ала швейцарец.

Сподели
  • gplus

Намери ни във facebook