ИЗВЪНРЕДНА ИНФОРМАЦИЯ: ЖЕСТОКА КАТАСТРОФА С ЕДИН ОТ НАЙ-ОБИЧАНИТЕ ТВ ВОДЕЩИ! ВИДЕО ОТ УЖАСА!

Бившият водещ на автомобилното предаване „Топ Гиър“ Ричард Хамънд беше откаран в болница, след като претърпя тежка злополука по време на снимки в Швейцария.

Бившият водещ на автомобилното предаване „Топ Гиър“ Ричард Хамънд беше откаран в болница, след като претърпя тежка злополука по време на снимки в Швейцария на 10 юни, съобщи „Би Би Си“. 47-годишният Хамънд снимаше кадри на състезание с електрическа кола за новото си предаване The Grand Tour.

От шоуто написаха в изявление, че Хамънд се е измъкнал от колата точно преди тя да избухне в пламъци.

Джеръми Кларксън, другият водещ на предаването, написа в „Туитър“: „Това беше най-голямата катастрофа, която съм виждал, както и най-плашещата, но изумително и за щастие изглежда, че Ричард е почти изцяло добре.“

Хамънд единствено има фрактура на коляното. В съобщението на предаването пише, че инцидентът се е случил по време на подготовка за автомобилно състезание до Хомберг, Швейцария, което беше проведено на 11 юни, пишат от „Дневник“.

Водещият карал „Rimac Concept One“, електрическа суперкола, построена в Хърватия.

Преди 11 години Хамънд беше близо до смъртта, след като изгуби контрол над състезателен автомобил, карайки с 463 км/ч. Той имаше мозъчни увреждания, но се възстанови напълно. През март месец 2017 г. водещият каза, че е падал от мотоциклета си много пъти, снимайки епизод от The Grand Tour в Мозамбик и си е удрял главата.

Сподели
  • gplus

Намери ни във facebook