ЯРОСТ ВРИ И КИПИ! Злият швед опитва да се измъкне тънко!

53-годишният Ралф Сундберг, който изрита брутално камериерката в Слънчев бряг, днес се яви в Бургаския окръжен съд, за да протестира срещу наложената му на първа инстанция мярка.

Той пристигна преди минути в сградата на Окръжния съд в Бургас. Служебният му адвокат Петя Чернаева обясни, че той не е осъждан, има чисто съдебно минало и макар да е извършил тежко престъпление, не заслужава да бъде в ареста, защото основното притеснение на първа инстанция е било, че има закупен билет за Швеция, пише „Флагман“.

„Чувствам се засрамен, искам да се извиня на всички за постъпката си.

Срам ме е нищо не помня, съжалявам много“, каза 53-годишният мъж. Самият Ралф обясни, че няма никакво желание да се укрива от правосъдието и поиска да бъде пуснат под парична гаранция. Съдия Събчо Събев обясни на шведа, че тази парична гаранция трябва да бъде в размер, който да не му позволи да се укрие: „Колко пари имаш? Разбрах, че й брат ти е тук. Той ще ти помага ли? Къде ще живееш?“, попита директно съдия Събев, обръщайки се към Ралф.

Разкайващият се швед каза още, че разполага с около 30 хил. лв. и достатъчно пари да се издържа в България, докато не стане ясно окончателното решение на съда.  Съдът ще реши съдбата на бруталния швед до броени минути.  В рамките на минути съдия Събчо Събев взе окончателното решение да остави шведа в ареста.

loading...


Намери ни във facebook