Столичанка предупреди: Извратеняк в автобус 83 се отърква в ученички, пипа ги по дупетата и после си целува ръцете! (СНИМКА)

Снимка на мъж на средна възраст от столичния квартал „Свобода” се превърна в истински вирус в социалната мрежа. Тя е дело на млада дама и се появи във фейсбук групата на „Люлин”.

Кадърът се споделя от стотици, а коментарите под него не спират да валят и към този момент.
„Здравейте, приятели!Този господин е от ж.

к.н „Свобода”, сутрин, докато се вози в рейса, дебне момиченца и ученички да се отърка в тях или да ги пипне по дупето и после си целува ръката, с която е пипнал. Педофил ли е, луд ли е?Разпространете и покажете на вашите деца, за да не се гаврят с тях”, призовава авторката на снимката.
Тя добавя, че лично е хващала мъжа в крачка, а точно преди да го снима, едни момчета (сигурно от 54 училище) коментирали случка с въпросния, че само при по-малки ученички се пробва, защото от други ще яде бой. Когато момичетата видели, че въпросният господин се намира в автобуса, се сръчкали.
В коментарите под поста младо момиче пише, че мъжът всяка сутрин използва автобус 83, между 6.15- 6.45 сутрин и около 19.00-19.30 вечер. „Такъв е. И на мен го е правил”, признава то.
В мрежата всички са категорични, че мъжът трябва да получи подобаващо наказание за гнусните си деянията. „Мизерник мазен!Лагерите са необходими и днес!” и „Няма ли кой да му счупи тиквата на тоя идиот?”, са само част от гневните коментари под поста.  
 

loading...


Намери ни във facebook