НИКОЙ ДО СЕГА НЕ Е НАДНИКВАЛ В СПАЛНЯТА! ДЕСИСЛАВА РАДЕВА СПИ ДО ОБЯД, НО ЕТО САМО КАКВИ ГИ ВЪРШИ ДО СРЕДНОЩ!

Деси Радева спи поне до обяд. Съпругата на президента Румен Радев има сериозен проблем със ставането рано и досущ като естрадната прима Лили Иванова, се излежава много след като слънцето изгрее.

А причината за поспаливостта й е пристрастието й към комуникациите в социалните мрежи.

Първата дама е особено активна през нощта и дебне коментари за себе си, като се стреми да отговори на всеки, позволил си да я спомене поименно.

Безсънието я налегнало особено силно след скандала, назрял покрай последната й публикация във фейсбук по повод гей парада в София. Проверката ни показа, че чатът й започва около 10 вечерта, когато президентът Румен Радев се прибира в резиденция „Бояна”, и продължава до малките часове на следващия ден.

Не е ясно кога първата дама обръща внимание на съпруга си, щом не откъсва поглед от монитора. Когато се наспи, обикновено след 13.00 часа, мъжът й отдавна е на работа и тя остава сама да пие кафето за събуждане. Сетне се отправя към президентството, където има на разположение специално обособен кабинет.

От активността й в социалните мрежи става ясно, че Деси Радева прекарва немалко време във виртуалния свят дори от работното си място. Работата на нашата президентша е доста скромна – единствено препубликува чужд апел за помощ на стената си във фейсбук в неистов напън на човеколюбие. Съветите да ограничи присъствието си в интернет или поне да не афишира мнението си по всеки въпрос Деси посреща на нож и не дава и дума да се обели.

Опонентите на ген. Радев пък потриват доволно ръце, защото г-жа съпругата му дава ежедневни поводи за язвителни коментари и критики. За съжаление активното й драскане във фейса издава и някои не толкова лицеприятни черти от характера. Ако се съди по броя удивителни, които ползва във всяко изречение, за Радева може да се съди, че изпитва дефицит на внимание от близките си, коментират графолози, предават от hotarena.net.

Сподели
  • gplus

Намери ни във facebook