ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВПЕРИ ПОГЛЕД, БЛИЗКИ ИЗПЯХА: РАЧКОВ ВЕЧЕ ОСЪЗНАВА С ТЕЖКО СЪРЦЕ, СИНЪТ МУ ГО НАПУСКА

Димитър Рачков изпраща сина си да учи във Франция. Комикът и бившата му половинка Христина подкрепят малкия Митко в желанието му да стане режисьор. И вече са решили да го пратят да следва във Франция, защото вече говорел перфектно езика.

Митко е ученик в столичното „Виктор Юго“, където изучава всички предмети на френски.

Уроците обаче съвсем не са единственият му ангажимент. Най-усилено тренирал футбол, но се отказал от мечтата си да става новият Стоичков, след като отборът му паднал позорно на междуучилищно първенство. Занимавал се още с плуване, ски и айкидо, но тичането след топката му оставало любимо. Като всички деца си падал по видеоигрите и „умните“ телефони, но достъпът му до тях бил контролиран.

Играел най-често с природения си брат Петър, който е дете на майка му Христина и Евтим Милошев.

Напоследък много си мечтаел да има сестричка, но се срамувал да каже на майка си, защото не знаел дали е готова да гледа още хлапета.

След участието си в сериала „Откраднат живот““ в училище вече бил звезда и момичетата го ухажвали повече от всякога. Харесвал обаче какичките, както му се случи и на екрана. От всички големи актьори в „Откраднат живот“ най-много се разбирал с Марта Вачкова, която била инструктирана да го наблюдава и да го държи далеч от телефона.

От скука Митко се принудил в почивките да рита шишарките в двора на киноцентъра в „Бояна“. Синът на Рачков се чувствал разочарован, че все още никой не му бил искал автограф, но въпреки това разказвал, че се е пенсионирал от театъра. Доскоро Митко участваше в постановката „Скакалци“ в Сатирата, но понеже пораснал, на сцената го сменил брат му Петър, предават от retro.bg.

Намери ни във facebook