Още никой не знае какво се случи със Стоянка Мутафова. Муки вече си получи наследството по сметка. Открила е актрисата просната на двора

Муки прибра 250 000 лв от наследството на Стоянка Мутафова

Муки получи четвърт милион от наследството на Стоянка Мутафова. В акторската гилдия коментират, че сумата е добре дошла за нереализираната актриса, която все още разчита на издръжката на майка си.

Сумата е била преведена в сметката на Муки след продажбата на имот със сантиментална стойност за великата актриса. Наскоро госпожа Стихийно бедствие се раздели с вилата си в подножието на Витоша.

Причината тя да вземе тежкото решение да продаде имота е нелеп инцидент, който претърпяла на двора преди няколко седмици.

Муки отдавна се опитвала да убеди майка си, че е крайно време да се раздели с имота, тъй като вече не може да се грижи сама за него. Стоянка Мутафова дори наела човек, който да стопанисва двора. Но след случилото се разбрала, че дъщеря й има право и решила да се раздели с имота.

Преди няколко седмици великата актриса отишла на вилата без дъщеря си. Тогава тя претърпяла лек инцидент. Докато простирала дрехите на двора, се подхлъзнала и паднала.

Възрастната актриса веднага телефонирала на щерка си. Но докато Муки пристигне от столицата, минало повече от час – време, през което Стоянка Мутафова лежала безпомощно под жаркото слънце.

След случилото се, актрисата решила да се раздели с имота. Вилата й е подарък от нейния втори съпруг, който така й не успял да я завърши. Още през 1993 година Стоянка Мутафова прехвърлила имота на името на дъщеря си. Парите от продажбата били преведени директно на Муки.

За майка й остава единствено утехата, че винаги когато реши ще може да посещава вилата. Така е уговорката й с новия собственик, пише Ретро.бг

loading...


Намери ни във facebook