БРУТАЛЕН ЕКШЪН НА СВ. ВЛАС! НАЙ-ИЗВЕСТНИ ЗВЕЗДНИ КРАСАВИЦИ СЕ СБИХА ЖЕСТОКО! В ЦЕНТЪРА НА СКАНДАЛА Е САМИЯТ

Истински екшън се разиграл в Свети Влас миналата седмица с участието на двете жени на Криско – бившата Ася Капчикова и настоящата Цвети.

Красавиците купонясвали в известен нощен бар, като цяла вечер се дразнили една друга, докато накрая не се хванали за косите. По ирония на съдбата, от всички популярни морски курорти у нас, Криско и Цветелина решили да си почиват точно в Свети Влас, където от няколко дни въртяла дупе и бившата му.

Плеймейтката обикаляла нощните звезедения заедно с шумна компания, докато Криско и приятелката му се отдали на романтична ваканция само двамата.

Веднага щом Ася разбрала, че бившият й е в Свети Влас заедно с гаджето си, започнала ударно да пуска с*кси снимки в мрежата, за да го провокира, пише седмичник.

Запознати разказват, че Капчикова дори проучила в кое заведение ходи влюбената двойка и нарочно настояла да отиде там заедно с аверите си. Плеймейтката първа започнала да дразни Цвети. Тя помолила диджея да поздрави Криско с парчето „Дали това любов е“, което рапърът й посвети докато бяха заедно, пише Пик.

Цвети обаче решила да бъде над нещата и се държала на ниво, докато в разгара на вечерта Капчикова не решила да я бутне, уж без да иска. Петрова се вбесила и я блъснала, а Ася започнала да крещи: „Гле’й к’во праиш, ма! За к’ва се помисли?“.

Криско реагирал светкавично и като истински кавалер разтървал двете дами, без да заема страна.

Намери ни във facebook