ГЛЕДАМЕ ГО ВСЯКА ВЕЧЕР, НО СЕГА ГО ЗАКЪСА! РУХВА ЖИВОТЪТ НА НАЙ-ИЗВЕСТНА БЪЛГАРСКА ТВ ЗВЕЗДА! ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ

Шефът на Народния театър също погна Стоян Алексиев заради скандалните фотоси.

След като бе публично порицан и изкаран едва ли не не най-голямата издънка на страната, Стоян Алексиев получи нова атака от неочаквано място. Актьорът е част от трупата на Народния театър, а папарашките кадри с младата актриса бяха заснети точно пред неговата сграда.

Затова и шефът на Храма на Мелпомена реши да вземе отношение по скандала с подчинения си Стоян Алексиев.

Мариус Донкин изрази публично възмущението си от актьора и го осъди на поведението му и скандалното изразяване на чувства с Ивана Бобойчева.

Според шефа на трупата на Народния, подобно поведение е недопустимо, особено пред сградата на най-големия храм на културата в страната. А и Стоян Алексиев е представител на актьорската и културна общност и по този начин петни нейното реноме.

„Не искам да коментирам личната част от скандала – всеки си носи отговорността пред семейството и приятелите си. Но случаят трябва да бъде разгледан и от обществена гледна точка. Специално артистите в нашия театър трябва да бъдат пример за всички. В този смисъл няма как да не съм огорчен“, коментира Донкин по адрес на звездата от „Откраднат живот“.

Шефът на Народния театър заяви категорично, че не е имал личен разговор със Стоян Алексиев. Причината е, че темата все още е доста гореща и напрежението е голямо. Той не издаде и дали актьорът ще понесе някакво наказание или глоба. Преди да се вземе решение как да се процедира, Донкин иска скандалът да поутихне и да може да погледнат трезво всички гледни точки, пише pik.bg.

Намери ни във facebook