НАРОДЪТ СЕ ОБЛЕЩИ! 2 МИЛИОНА ЛЕВА СЕ ТЪРКАЛЯТ НА УЛИЦАТА В НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ БЪЛГАРСКИ КУРОРТ! ЕТО СНИМКИ

Братя Диневи се обзаведоха с най-бързата кола в света. Отскоро собствениците на яхтеното пристанище в Свети Влас е хвалят с луксозен автомобил „Хенеси Веном Джи Ти“, който е смятан за най-бързия на планетата.

Червеният звяр вече събира очите на летовници в Свети Влас, предава „Хотарена“. Автомобилът е в състояние да ускори от 0 до 100 км/ч за 2.

2 секунди, от 0 до 240 км/ч за 7.9 секунди и от 0 до 320 км/ч за 14.5 секунди. Максималната му скорост на движение е 450 км/ч., каквато създателят й Джон Хенеси успява да развие и твърди, че е напълно възможна. Но само при положение, че има достатъчно дълга писта.

Двуместното возило разполага с V-образен, десетцилиндров задвижващ агрегат, с работен обем от 8.5 литра, а максималната мощност на двигателя е от 1250 до 1550 конски сили.

Базовата цена на луксозното возило е 1 млн. долара. След доплащане от 125 000 долара, колата може да се вдигне с още 200 конски сили. За допълнителен тунинг и екстри, цената може да достигне до 2.5 млн лева.

Йордан и Динко Диневи са заклети почитатели на луксозните автомобили. И не жалят средства за тях, пише Пик. Йордан признава, че е вдигал над 300 км/ч със свръхзвуковото возило.

В автопарка на Динев присъства и бяло „Ламборгини“.

loading...


Намери ни във facebook