ФУРОР В „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“! ВИЖТЕ КОЙ ОБИЧАН БЪЛГАРСКИ АКТЬОР ЩЕ ИГРАЕ НОВИЯ ШЕФ НА „СВ. КИРИЛ“!

Четири години след като заключи дневника на учител по физика в „Революция Z“, Юлиан Вергов се завръща на малкия екран в лекарския сериал „Откраднат живот“.

Слоганът на четвъртия сезон, който „Нова“ ще излъчва от 12 септември всеки вторник от 20 часа, е „Чуждо тяло“. От краткия тийзър, с който продуцентите от Dream Team анонсират участието на актьора, става ясно, че именно неговият герой ще е външният елемент, провокиращ конфликтите сред лекарите в „Свети Кирил“.

По всяка вероятност Вергов ще влезе в ролята на новия директор на болницата, след като Генадиев (Стоян Алексиев) пострада в катастрофа, а финалните кадри със затиснатото му под возилото тяло накараха фенове във Фейсбук да правят залози за оцеляването му в инвалиден стол, пишат от „Монитор“.

Дали Вергов ще дирижира новия дневен ред в медицинската институция още не е ясно, но със сигурност персонажът му ще бъде дразнител и ще конкурира по проклетия сърдечния хирург Мазов (Моньо Монев). Ясно е също, че Вергов ще пренесе в сериала една от най-големите си тръпки в живота – тази към моторите, пише дир.бг.

Чуждо тяло ще се появи и между екранните двойки, които в предишните сезони преминаха през множество изпитания, за да се съберат. Сега обаче съдбата е подготвила за Наталия и Калин, Вяра и Борис, Галя и Захариев, Хинова и Мазов нови предизвикателства, и ще ги постави в нетипични ситуации, за да изпита техните чувства и реакции.

loading...


Намери ни във facebook