ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗАМРЪЗНА В УЖАС! НЕЩО КОШМАРНО СЕ СЛУЧИ СЪС СЛАВИ ТРИФОНОВ! НЕ И ТОВА, ОБИЧАНИЯТ ШОУМЕН Е

Трифонов през цялото време бе седнал зад бюрото си и нито веднъж не се помъчи да стане от стола. А камерите не показаха на зрителите, че се полюшва когато ходи. Не се видя и драстично отслабналата му фигура.

Дългия, който даде заявка, че ще влиза в политиката все още не е напълно възстановен от пет часовата операция за смяна на тазобедрената му става.

Двуметровия гологлав водещ не е стъпвал във фитнес залата няколко месеца въпреки, че преди да се разболее прекарваше с часове.

Лекарите му забранили всякакви тежки физически натоварвания. Освен това с левия си крак леко накуцвал, а движенията му били ограничени. Слави предпочете да смени титаниевите пирони с изкуствена става защото варианта бил по-дълготраен отколкото да му сменят само пироните с нови, предават от електронното издание hotarena.net.

Трифонов избрал нашенските медици, въпреки, че имал възможност да се оперира в Германия. Тука му дали гаранция, че отново ще може да ходи като преди. Даже ще се завърне във фитнеса. Но му забранили тежките физически натоварвания както и бягането. Заради изкуствената става Слави до края на живота си трябва да скъса с тичането и всякакви непосилни за него дейности.

Намери ни във facebook