Вижте отвътре най-луксозната къща в България! В хола има нещо, за което всяка дума е слаба

Тази градска къща се намира във високата част на софийския квартал Драгалевци. Тя се предлага луксозно изпълнена и елегантно обзаведена, пише“Профит“.

 Имотът се предлага от агенция Unique Estatеs за сумата от 3 750 000 евро без ДДС. 

На сутерена разполага със SPA център с вътрешен басейн с подгряване, шестместно джакузи, сауна, парна баня, четири лежанки с подгряване, баня.

 На това ниво е разположен и обособен апартамент, състоящ се от дневна с кухненски бокс, спалня с изглед към двора, баня с душ кабина, който е предвиден за обслужващ персонал.

Има и перално помещение с мивка, гардеробна, стая с трезор и котелно помещение.

На партерното ниво се намират дневна с камина, оборудвана кухня с баня, гардеробна, кабинет и спалня за гости с баня.

На първото полуниво е разположено емпоре, предвидено за бар и релакс зона.

На второто полуниво къщата предлага две спални със самостоятелни дизайнерски бани, които са естествено осветени. Всяка от спалните разполага със собствена тераса с панорама към планината.

На второто ниво се намира трета спалня, която има просторен дрешник и голяма тераса, както и собствена естествено осветена баня, с джакузи.

Къщата разполага още със система за автоматично управление на всички сградни инсталации, която се управлява с вградени в стената панели или чрез мобилни устройства. Тя има и система за видеонаблюдение с  52 камери и собствена пречиствателна станция.  Имотът се предлага от агенция Unique Estatеs за сумата от 3 750 000 евро без ДДС. 

Намери ни във facebook