ИЗСТИНАХМЕ! НЕЛЕП ИНЦИДЕНТ В КУХНЯТА УБИ НАЙ-ЛЮБИМ ТВ ГОТВАЧ! ПРЕДИ МАЛКО В АДСКИ МЪКИ ИЗДЪХНА ШЕФ

първа информира читателите си за неописуема трагедия, която толкова нелепо връхлетя кулинарния свят.

Шеф Пенг Фан, един от най-известните готвачи в Китай загина по кошмарен начин при безкрайно нелеп инцидент в кухнята.

През последните години Пенг Фан се превърна в огромна знаменитост в Китай и Азиа с хитовото си телевизионно шоу, в което готви т.нар. екстремни деликатеси, използвайки продукти, които буквално могат да те убият.

По време на фаталното предаване готвачът демонстрирал как се готви супа от индокитайска плюеща кобра – една от най-опасните змии на планетата. Готвачът отрязал главата на змията и нарязал тялото на шайби.

Ето последни кадри от предаването:

След като изсипал нарязаната змия в тенджерата, Пенг Фан посегнал към главата, за да я изхвърли, но тогава се случило немислимото!

Отрязаната глава, а влечугото захапала готвача по ръката, изпускайки смъртоносната си отрова.

Отрязаната глава на кобрата секунди преди да нанесе фаталния удар!

Готвачът издъхнал за минути пред шокираните погледи на телевизионния екип, предава “WT TV”. Нямало и шанс да осигурят противоотровата толкова бързо.

Отровата на тази порода кобра убива за броени минути. Води до мигновена слепота и блокира белите дробове. Човек буквално се задушава в адски мъки.

Според експерта по влечуги Янг Хонг-Чанг змиите от тази порода могат да имат спазми до половин час след смъртта си. Главата на кобрата е била отрязана само преди 3 минути, и на практика е повлякла готвача в ония свят със себе си./BRADVA.BG

Намери ни във facebook