Програмист оповести една от най-дълго премълчаваните тайни: Как да настъпи краят на бавния мобилен интернет

Програмистът Александър Димитров реши да даде супер безценни съвети на всички, които използват мобилен интернет, но често имат проблеми с него.
„Почти всеки потребител който използва мобилен интернет се оплаква постоянно, че му изтичат бързо мегабайтите и интернета става прекалено бавен. Днес искам да запозная читателите как може да си удвоят интернета абсолютно безплатно, тоест мегабайтите да им изтичат почти 2 пъти по-бавно, което позволява за 2 пъти повече време за сърфиране“, споделя Александър. 
„За целта ни трябва само една програма от тип „Дата мениджър“.

Ако използвате Android, програмата се казва Opera Max, а ако сте с iPhone, програмата е „My Data Manager“. За да я инсталирате на устройството си, просто отидете в магазина за приложения и напишете името на програмата която изброих горе. След като сте я инсталирали, ще ви излязат всички приложения който са активни и колко дата те използват, следователно, ще може да изключите или намалите датата им. Програмата значително намалява и трафика на сайтовете който посещавате, като цяло, ще намали значително датата която устройството ви приема абсолютно безплатно и ще може да използвате интернет много повече време“, уточнява програмистът.
 

                             

Намери ни във facebook