ТЕЛЕФОНЪТ НА МАРЕШКИ ЗВЪННА ТОКУ-ЩО, ЩЕШЕ ДА ГО СМАЧКА В РЪКАТА СИ! СЪОБЩИХА МУ С ТРЕПЕРЕЩ ГЛАС, ЧЕ

Бандити ограбиха аптекарка на Веселин Марешки

С 30 бона олекна Веселин Марешки, след като бандити инсценират катастрофа и обират касиерката на аптеките му в Асеновград, която е била натоварена със задачата да депозира пачките в местна банка – твърди сайтът „Трафик нюз“. Екшънът се разиграва в сряда посред бял ден. Касиерката на аптечната фирма пътува с автомобил към банката, за да внесе по сметка на дружеството дневния оборот, когато изневиделица в колата й се натрисат няколко маскирани бандити.

Докато жената е още в шок, бабаитите натоварват плячката в своята кола и отпрашват с мръсна газ в неизвестна посока.

Веднага е подаден сигнал до полицията и разследващите се заемат да разнищят случая. Издирват се всички очевидци, които могат да дадат показания по случая или разполагат с информация за престъпниците.

Работи се по версия, че вътрешен човек е разполагал с информация за маршрута на касиерката и за сумата, която тя ще внесе в банката – обясняват разследващи. Според друга версия случаят може да е инсценировка, тъй като произшествието така и не се появи в официалния бюлетин на МВР-Пловдив.
„Това не е първи удар по аптеките на Веселин Марешки. Преди 2-3 години беше обрана аптека, но в Пловдив. И тогава крадците не бяха разкрити“ – твърдят паметливи пловдивчани.

Намери ни във facebook