ВЪЗМЕЗДИЕ! Злият швед, който изрита камериерката се отърва от българското правосъдие, но съдбата не му прости! Преди малко той е бил

Пияният шведски изрод Ралф Сундберг, който през лятото счупи челюстта на българската камериерка Дияна Петкова със зверски ритник в главата й във фоайето на хотел „Марвел“ в Слънчев бряг, бе застигнат от частична справедливост за злодейството си не у нас, а в собствената си родина, пише столичен седмичник.

54-годишният скандинавец се прибра в Швеция в края на септември, след като българският съд го осъди на смехотворната глоба от 4500 лева за бруталния ритник в лицето на камериерката Диана, но скандалният факт, че Ралф отърва затвор от три години у нас не го е оневинил пред собствените му работодатели.

Ралф Сундберг вече не се труди като общ работник във фабриката за мляко и млечни продукти в шведското градче Шьопинг. Агресорът от Скандинавия е бил уволнен от работа още преди да се прибере в родината си, като от фабриката за мляко в 18-хилядното градче Шьопинг са използвали като мотив за изгонването на Ралф срамната му изцепка ан Слънчака, пише Пик.

„Сега Ралф е безработен и трудно ще си намери работа в град Шьопинг. Тук всички са наясно какво е извършил в България, грозният инцидент в Слънчев бряг получи шумен отзвук в Швеция. Повярвайте ми, Ралф Сундберг много трудно ще изчисти опетнената си репутация и тя няма да му бъде от полза при намирането на нова работа“, коментира журналистът Томас Линдстрьом от регионалния вестник „Кьолстаон“.

Намери ни във facebook