НЕОПИСУЕМА ТРАГЕДИЯ НИ ИЗТРЪГНА СЪРЦАТА! ЕТО КОИ СА ЗАГИНАЛИТЕ КРАЙ СЕЛО РУЕН ТАЗИ СУТРИН. МАЙКАТА Е

Руенското село Добра поляна потъна в траур след смъртта на 37-годишната Нуртен Али и 10-годишния й син Мустафа. Припомняме, че двамата загинаха при тежка катастрофа тази сутрин в района на с. Преображенци.

 

Загиналата Нуртен била на гости вчера при майка си, за да види внучето си.

От няколко години 37-годишната жена живеела във варненско село при съпруга си от втория брак, съобщава „Флагман“.

Рано тази сутрин те Нуртен и синът й потеглили към дома си с цел да избегнат трафика. Изминали са едва 10-ина км, когато управляваната от младата жена Фолксваген Джета се забива в паркиран микробус.

„Трагедията наистина е много голяма. Хората тук са в траур и не могат да си обяснят какво е станало“, заяви пред репортер на Флагман.БГ кметът на с. Добра поляна, откъдето е родом 37-годишната Нуртен.

Все още не е ясно какви са причините, довели до фаталния инцидент. Микробусът, в който немското возило на жената се забило, бил паркиран пред чешма, която обаче се намирала в отсрещното платно.

„Доколкото разбирам е загубила контрол над колата си и се е ударила в микробуса. Как е станало това обаче, е много трудно да се каже, защото тя беше един много добър и внимателен шофьор. Всички сме в шок“, разказаха пред Флагман.БГ местни.

След удара в микробуса, Фолксвагенът изхвърчал от пътя. Там 37-годишната жена и синът й намират трагичната си съдба, след като колата се забива в стар орех.

Погребението на Нуртен и сина й ще се състои днес в 16 ч.

Намери ни във facebook