ДОЙДЕ НИ КАТО ГРЪМ ОТ ЯСНО НЕБЕ, ФЕНОВЕТЕ В ШОК! КРАЙ С НАЙ-ОБИЧАНАТА БЪЛГАРСКА ПЕВИЦА!

Певицата Мариана Попова не изключва опцията да слезе от сцената скоро, за да създаде семейство с Веселин Плачков, пишат от „Монитор“.

 

„Изведнъж аз започнах да живея. Наистина. И това ми е толкова достатъчно, че някой ден може и да спра да пея“, каза пред bTV изпълнителката на „Аз съм любов“.

Мариана се запознава с харизматичния актьор от Плевен преди две години на откриването на пешеходна пътека край язовир „Кърджали“. Първоначално отношенията им са само приятелски, а Весо й е благодарен, че му помага в тежък период. Бил обезверен като човек на изкуството и имал нужда от подкрепата на сродна днуша.

Искрата помежду им пламнала доста след като Мариана се раздели с дългогодишния си партньор Ханес, а звездата от „Дамасцена“ сложи край на своя брак. От него Плачков има дъщеричка Андрея, а за Попова най-скъпото нещо от отношенията й с италианския сомелиер остана 7-годишната Мария-Магдалена.

В интервю за предстоящото издание на „Търси се“ Плачков определя Мариана като най-близкия си човек. Уточнява, че той е труден характер и да се живее с него е истинско предизвикателство. Любимата му обаче е категорична, че не би променила абсолютно нищо в него и е повече от щастлива.

Намери ни във facebook