Мис Тигрова лъсна в грозно ново по*но, 150 000 охкат и пъшкат на горещите сцени! (СНИМКИ 18+)

Ново порно с Мис Тигрова се превърна в хит в мрежата, твърди „Таблоид”. XXL филмчето с продължителност 6,46 мин., в което Мая Салмова прави секс с мъж с неустановена самоличност, за четири месеца е гледано точно 152 130 пъти, пише hotnews.bg.

Заклети онанисти от цял свят пъшкат с клипчето, заснето с джиесем, в което шафрантията първо прави свирка на своя партньор, а после му се отдава в няколко пози.

Завидният брой на зрителите-ръкоделци се обяснява с факта, че порното се разпространява от един от най-оборотните тематични сайтове xhamster.com.

Според информацията мръснишкото видео е качено от потребител с ник koteshkaglava. Пикантното филмче започва с разсъбличането на брюнетката, през това време мъжът се самозадоволява. Докато непознатият държи телефона и снима, 31-годишната възпитаничка на Нов български университет прави провокативни физиономии и се пипа по „вдъхновението”. Камерата се върти около стриптийзьорката до момента, в който калпазанката се нахвърля на „оператора” и показва завидни смукателни способности. Поведението й издава, че е наясно с видеоматериала, тъй като дори насочва телефона към интимните си части, които миг по-късно предоставя на мачото.

Бруталното клипче е със свободен достъп. Затова и критиците на разюзданата брюнетка предполагат, че Мис Тигрова сама е пуснала снимките и видеото, за да добие още по-голяма популярност, тъй като историята със зверския побой от последното й гадже Цецо Боклука отшумя за часове. Кухата като градинска лейка „порнозвезда” признава: „Те май са два порноклипа, но нищо. Втория сама го качих и е с участието на Цецо Боклука, а първия го е разпространил някакъв идиот, на когото съм пратила клипа преди 10 години и ме е излъгал, че няма да го прати на никой, а аз глупачката съм се съгласила. В днешно време всеки може да си прави такива клипове. Това показва колко си разкрепостен и колко не ти пука“, напъва се да разсъждава завършилата журналистика с 5,38 стриптийзьорка.

Шавливата кюстендилка така и не обясни кой е мъжът от видеото в xhamster.com – Цецо Боклука или „идиота”. От 2010 г. Мая работи като стриптийзьорка, в момента се разсъблича за пари в прочут столичен клуб. Някои от клиентите са сигурни, че изкарва прехраната си със секс, понеже парите, заработени с няколко часа голи танци, едва ли са достатъчни за високия стандарт на живот, който демонстрира Мис Тигрова.

Намери ни във facebook