Бегълците Красимир, Кирил и Тодор са жестоко прецакани! Плячката им се оказа нищожна, а главсекът на МВР се закани със стрелба

Тримата бегълци, в издирването на които се включиха 250 полицаи, хеликоптер, дронове и кучета, са успели да задигнат едва 9 хиляди лева от разбития в Сапарева баня банкомат, това твърди в. „Монитор“.  Апашите са очаквали, че ще има повече, тъй като машината била заредена наскоро.  Когато обаче били подгонени от полицаите и в бързината отворили касетката, с изненада установили, че вътре има далеч под очакваната сума.

 Полицията все още издирва Красимир Йорданов, Кирил Микев и Тодор Богданов.   Междувременно стана ясно, че районна прокуратура Дупница е привлякла като обвиняем Господин Динев, който бил управител на заведение в Перник, собственост на двама от издирваните.  Разследващите са събрали данни, че той е помогнал за кражбата на джипа, с който по-късно бил взривен банкомата. Той е карал пилотна кола пред вече откраднатия BMW X5. 34-годишният Динев вече е с повдигнато обвинение. В същото време главният секретар на МВР Младен Маринов заяви: „Аз не смятам, че сме изпуснали, лицата, които взломяват банкомати. Напротив, знаем кои са и имаме доказателства, създадена е организация и ще ги хванем“. „Според нас са отговорни за поне 4 взломявания“, уточни още Маринов. На шега професионалист номер 1 в МВР каза: „Може би трябваше да стреляме и да си решим проблема“. По думите му вече е създадена необходимата организация, бандитите да бъдат заловени. По данни на МВР, те не са напуснали страната.

Намери ни във facebook