Е ТОВА ВЕЧЕ НИ РАЗБИ! ВИЖТЕ САМО КАКВО НАПРАВИ ЮЛИЯНА, СЛЕД КАТО РАЗБРА ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ДЕСИ БАНОВА!

Лъсна поредната порция скандални разкрития за връзката на Росен Плевнелиев с Деси Банова

Откакто стана ясно, че Росен Плевнелиев има връзка със синоптичката Деси Банова, това е най-обсъжданата тема в медийното пространство. На бял свят излезе поредната порция пикантни разкрития за новата светска двойка.

Връзката на екс президента с блондинката започнала още преди година и половина. По това време Росен Плевнелиев все още беше държавен глава и беше официално обвързан с бившата си съпруга Юлияна.

Разводът им стана факт едва това лято. Веднага след приключването на мандата си, Плевнелиев и бившата му половинка депозираха официално в съда молбите си за развод.

Юлияна Плевнелиева, която от години има връзка със свой колега, разбрала за новата връзка на Росен Плевнелиев още в началото. Бившата първа дама не успяла да сдържи гнева си. Тя била шокирана от избора на своя съпруг.

Плевнелиева не си спестила обидите по адрес на новата му изгора и директно го попитала защо е избрал жена като нея. Гневната Юлияна заявила, че това е дъното. Тя избухнала с думите, че с Деси Банова може да се говори само за времето, за мода и да се обсъжда поредната светска клюка.

Галя Прокопиева, която е близка семейна приятелка, също се намесила в спора между двамата съпрузи. Съпругата на Иво Прокопиев изпратила гневен смс на Росен Плевнелиев.

Единственият човек, който подкрепя връзката му със синоптичката, е неговият добър приятел Иво Прокопиев. Олигархът посъветвал Росен Плевнелиев да се вслуша в сърцето си и да не обръща внимание на чуждите думи.

Всъщност гневът на Юлияна Плевнелиева е оправдан, тъй като Деси Банова се слави със скандално минало. През 2003 година тя имаше връзка с Бербатов. Въпреки, че аферата им продължи кратко, тя едва не съсипа кариерата на футболиста.

Синоптичката му изневери с неговия колега Мартин Станков, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Намери ни във facebook