В МОМЕНТА: ПАНИКА В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ! МАГИ ХВАЛДЖИЯН ПОБЕЛЯ! ПОЛИЦАИ СНОВАТ ПО КОРИДОРИТЕ, ЗУЕКА И РАЧКОВ СА

Нова телевизия скалъпи спешен план за действие, включващ Маги Хвалджиян и Господарите на ефира!

 

Вечната война между БТВ и Нова телевизия се разгоря с нова сила. Медиите се надцакват не само с риалити проекти, но и със сериали. Изненадващ за всички покрай края на ВИП Брадър от първата частна телевизия обявиха, че скоро на малкия екран зрителите ще гледат нова българска поредица. Тя се казва „Полицаите от края на града“.

Тази новина от Нова телевизия идва на фона на обещанията на БТВ, че до края на годината най-сетне ще види бял свят дълго чакания им проект „Скъпи наследници“. Премиерата на сериала бе отлагана безброй пъти заради страх от конкуренция. Вече дори и актьорите от него не знаят кога ще видят крайни резултат от работата си. Нищо чудно това да не се случи и покрай последния обещан срок!

За да не изостават от вечния си враг на малкия екран, в Нова телевизия са взели спешни мерки. В основата им е продуцента Маги Халваджиян, който отдавна е превзел голяма част от ефирното време в частния канал. Сега именно на него е възложена задачата да спретне набързо сериал, който да се противопостави на „Скъпи наследници“.

Така се ражда пародията с претенции да бъде комедия със заглавие „Полицаите от края на града“. Тя е промотирана с репортажи по новините на Нова телевизия. От тях стана ясно, че актьорският екип е до болна познат от продукциите на арменския продуцент и най-вече от „Господари на ефира“. А най-големите звезди в сериала са Зуека и Рачков!

И на най-големите лаици ще им стане ясно, че Халваджиян е трябвало на тревога да събере екип и да спретне една поредица, която не изпъква с нищо, но все пак съществува. Румен Угрински, Милица Гладнишка и Геро са редовни присъстващи в подобни лековати проекти на Маги. Сега, обаче, за да се изплашат малко от БТВ, Нова телевизия вкарва в действие и „тежката артилерия“ в лицето на Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, пише hotarena.net.

Тв поредицата не е оригинална продукция, като тази на конкурентите. Маги си признава, че е закупил правата от испански канал и е побългарил сценария. Единствените свежи лица в сериала са Стефания Колева и Кристиян Милатинов. А дали с този отчаян ход Нова телевизия ще успеят отново да осуетят плановете на БТВ, предстои да разберем!

Намери ни във facebook