НЕЛЕПА ТРАГЕДИЯ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! КАМЪК УДАРИ КОЛА, СЛУЧИ СЕ НАЙ-СТРАШНОТО! ВАДЯТ ТРУПА НА САМАТА

62-годишна жена загина на пътя от инфаркт, след като голям камък изпотроши предното стъкло на автомобила й, съобщи италианското издание „Ил Джорно“.

 

Инцидентът е станал на магистрала близо до северния италиански град Милано. Жената е шофирала Opel Astra, като в колата са се возили още четирима души. Те са невредими.

Камъкът не е ударил шофьорката Нилде Калдарини, но от преживяния шок тя е претърпяла сърдечен удар. На място е пристигнал медицински екип, но той не е успял да спаси живота й. Полицията води разследване.

Силите за сигурност работят по версията, че камъкът е бил хвърлен от насип, намиращ се близо до оживената магистрала. Разпитани са хора, живеещи в предградията на Чернуско сул Навильо. Близките на загиналата жена също са убедени, че някой е хвърлил камъка към магистралата, пише Факти.бг.

Аутопсията е потвърдила, че няма външни наранявания по тялото на загиналата италианка. Тя се е връщала от молитва в град Бергамо, намиращ се близо до Милано. Близките на Калдарини са шокирани и искат виновникът да бъде намерен и осъден.

Намери ни във facebook