ДРАГАЛЕВЦИ СЕ ПРОДЪНИ! ТОКУ-ЩО ИЗЦЪРКАХА СТРАШНАТА ТАЙНА В СЕМЕЙСТВОТО НА АНИ ЦОЛОВА! РАЗБИТИ СЪДБИ, НИКОЙ НЕ Е ПОДОЗИРАЛ КОЛКО Е ГНИЛО!

Мъжът на Ани Цолова зарязал семейството си заради връзката им

Мъжът на Ани Цолова е зарязал жена и дете заради нея! Оказа се, че уж красивата й любовна история с Васил изобщо не е като излязла от приказка. Но Цолова категорично отказва да говори за това, за да не й излезе име на разбивачка на семейства.

Преди да се влюби в нея, операторът Васил имал друго семейство, което с лека ръка зарязал, за да тича след журналистката.

След като ги напуснал, първата му съпруга Екатерина и дъщеря му Ада взели решение да емигрират.

И до ден-днешен двете живеели отвъд Океана, а щерка му била вече дипломирана студентка. Момичето завършило архитектура, а след това и интериорен дизайн в престижен институт в Ню Йорк и заради забележителния й успех веднага я поканили да преподава в него.

В момента Ада се подвизавала като асистент във ВУЗ-а и продължавала да живее заедно с майка си.

Първата жена на Васил пък дори след развода решила да запази фамилията му, която Цолова от своя страна добави с тире към името си.

В началото на връзката си с него двете баджаначки нямали контакт, а тя сравнително късно разбрала за двойствения му живот. Телевизионерът умело прикривал както семейния си статус, така и годините си, защото искал да я впечатли по-бързо.

Дори това обаче не спряло водещата да свие семейно гнездо с Васил, а впоследствие и да му роди дете.

Именно появата на сина им Калоян стопила ледовете между нея и другото му семейство. Сега двете жени на телевизионера имали топли отношения, а веднъж в годината дъщеря му им гостувала в прословутия им палат в Драгалевци, предават от retro.bg.

Намери ни във facebook