НЕМИСЛИМОТО СЕ СЛУЧИ С АНЯ ПЕНЧЕВА! БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ НЕ МОГАТ ДА Я ПОЗНАЯТ, ГОЛЯМАТА Й ТАЙНА Е, ЧЕ ИМА

Легендата Аня Пенчева успява винаги да поддържа перфектната си фигура!

Актрисата Аня Пенчева е една от най-красивите в нашия ефир, при това от години. Макар и вече в понапреднала възраст, тя успява да събуди възхищение, а и завист. При това у далеч по-млади жени от нея.

Аня Пенчева също пълнее като всички нормални дами.

Затова пък е много организирана и притежава страшна воля. Хапне ли повече на гости или по празници, веднага след това започва разтоварващия си режим и своята диета, на която не е изневерявала от години.

„При мен проблемът идва оттам, че съм по-скоро неорганизирана и нямам навика да спортувам редовно. Но, когато реша, че вече съм се отпуснала тотално и ме е срам да се гледам в огледалото, ставам страшно стриктна. Като войник съм“, смее се хубавата актриса.

Диетата на Аня Пенчева не е никак сложна. Правилата в нея са само няколко като основното е да се яде около четири или пет пъти на ден, но през най-малко два часа разстояние между храненията. Порциите са малки, тип гурме, а подборът на храните е строго ограничен.

„Отслабвам предимно със свежи зеленчуци, много салати и месо, по което няма и грам тлъстина. Захарта я забравям изцяло, сякаш изобщо не съществува, а плодовете ги хапвам преди обед и никога вечер. Пия много вода и чай без подсладители“, обяснява Аня Пенчева.

Също така тя се стреми да се придържа към законите на разделното хранене, макар и не изцяло. Никога обаче не смесва месо с ориз или месо с картофи на едно хранене, тъй като това било пагубно за тялото и за всяко отслабване, пише разкрития.ком.

Твърди, че когато веднъж свикнеш на този режим, което отнема обикновено няколко дни, започваш да се чувстваш много по-енергичен и свеж в ежедневието си. „Ако наистина много ми се яде нещо сладко, взимам лъжичка мед и съм готова. Не само вкусно, но и страшно полезно е“, казва Аня.

Намери ни във facebook