Ексклузивно ! Ревизоро разкри как да познаем кои бензиностанции ни продават качествени горива!

Депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро разкри пред как българските граждани да разпознават бензиностанциите дали им продават качествено гориво.

„Хората трябва да гледат внимателно цистерните, които снабдяват съответните бензиностанции. Ако камионите са снабдени със съответните измервателни уреди, то това означава, че те доставят качествено гориво, за което е платен акциз на държавата“, заяви пред Димитров.
Народният представител следи изкъсо битката на държавата за противодействие на контрабандата и спиране на нелегалните канали.


„Държавата не трябва да допуска цистерни, които са пригаждани специално, за да стават такива. Режимът за издаване на разрешително за цистерните също трябва да се следи стриктно, защото има множество случаи, в които шофьорите обявяват, че ползват цистерните за лични нужди, за да платят два пъти по-ниска Гражданска отговорност“, категоричен е Ревизоро.
По негова покана в Народното събрание в четвъртък ще гостува главният прокурор Сотир Цацаров.
„Разчитам много на подкрепата на г-н Цацаров за противодействие на контрабандата, най-вече на горива, тъй като тя нанася най-големи щети на държавната хазна.
 

Намери ни във facebook