Извънредно! На средата на пътя за Бургас Борисов изненадващо се върна в София

Премиерът Бойко Борисов изненадващо се е върнал в София, след като е бил на средата на пътя за Полски извор, Бургаско, съобщава „Флагман“. Днес той и зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов трябваше да пристигнат в община Камено, която пострада тежко при наводнението на 24-ти срещу 25-ти октомври.
Заедно с депутати от ГЕРБ-Бургас, кметове и общински съветници от Бургас и Камено, те щяха се включат в разпределението на битова техника, закупена с дарението от 100 хиляди лева от партийната субсидия на ПП ГЕРБ.


Премиерът обаче се е върнал в София, а даренията се раздават от народни представители и кметове.
Бялата техника е на стойност 140 хил. лева и е закупена със средства от субсидията на ПП ГЕРБ-100 хил. лв., а останала част е събрана от дарителската кампания на партията. 
В тежката товаро-разтоварна дейност и към момента са включени зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, народните представители Димитър Бойчев, Ивелина Василева, Иван Вълков, Диана Саватева,  и други, кметовете Димитър Николов, Жельо Вардунски, Васил Едрев и Иван Жабов. Тук са и общински съветници на ГЕРБ от Бургас, както и изп. директор на Пристанище Бургас Диан Димов. В операцията активно участва и зам. областният управител Севдалина Турманова. 

Намери ни във facebook