НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗБИРА. ЛЕКАРИТЕ ВЕЧЕ СА БЕЗСИЛНИ, ЗА ТОВА И МИЛИОНИТЕ НЕ ПОМАГАТ. СТРАШНА ДИАГНОЗА ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ. ОЩЕ СЕ КРИЕ, ЧЕ ШОУМЕНЪТ Е

Слави Трифонов вече е загубил вяра в традиционната медицина.

Слави Трифонов се е отчаял, че ще ослепее напълно. Въпреки неограничените му финансови възможности, медицината се оказва безпомощна пред прогресиращата слепота на шоумена. Той се подложи на какви ли не манипулации, пръсна луди пари по лекари, а състоянието му си остава все така, дори се влошава.

А отчаяните ситуации изискват отчаяни мерки. Както знаем, Слави Трифонов има проблеми не само с очите, но и с  краката. Като цяло, цъфнал е и вързал отвсякъде! Последната му надежда се оказа една прочута лечителка от Шумен, за чиито умения се носят митове и легенди. Именно на нейната врата е почукал Дългия преди дни.

Водещият е посетил знахарката не веднъж, а няколко пъти. Не искал да се разчува за посещенията му, но жената се похвалила пред местните, че дори Слави Трифонов й е дошъл на крака. Тя пък обещала да го излекува не с думи, а с ръцете си. С тях извършвала странни движения, с които „намества“ органите и им помага да функционират правилно.

Всичко се свежда до най-обикновено дърпане на уши, споделят запознати. На слуховите ни органи са разположени точки, които отговарят за различните части от тялото. И с правилните движения може да се стигне до чудодеен ефект без сложи и скъпи манипулации. Въпреки че не вярва на подобни фантасмагории, Дългия решил да пробва.

Все пак, много други избори вече няма! Знахарката работи без пари. Знаела точната диагноза на Слави Трифонов, но не искала да я сподели. Самият той също от години крие от какво точно страда, което поражда куп спекулации. Болестта явно е доста коварна, защото първо съсипа зрението му, а след това и опорно-двигателния апарат, пише retro.bg.

Сега Слави Трифонов се опитва да води нормален живот, като основен съюзник са му супер силни и супер скъпи ампули. Една струва 500 лева и служи както като обезболяваща, така и за поддържане на костите.

Намери ни във facebook