Женски имена – амулети-5 от най-силните и най-влиятелни имена

Името, подобно на зодията, налага уникален отпечатък върху характера на човека. И както знаете, вие посявате характер – ще пожънете съдбата.

Енергията на женските имена дава на носителите си уникални черти.
Нека да разгледаме примера с имена, които правят техните собственици по-щастливи и по-успешни.


  Силни женски имена

 

Александра

Името  Александра е женската форма на Александър и е с гръцки произход. Означава „смела, защитна, надеждна помощ“. Подобно на всички имена, които имат изразен мъжки аналог, това име е мощен талисман срещу завист и зло. В допълнение, присъствието в името на буквата P, според популярните знаци, го прави още по-устойчиво на злото, увеличавайки общата енергия.

Под влияние на името на френски език Александър придобива малко по-различен звучене, след което се появяват имена на  жените, които  разчитат на себе си и в бъдеще – Александрина, Александрия, Aлеста, Сандра и Сандрин.
Силното императивно звучене на това име създава образа на една дама, солидна и независима. Въпреки това, Александра винаги е привлекателна за мъжете, тъй като те имат противоречив темперамент и склонност към Шекспировите страсти. Обикновено Александра се интересува от екстремни спортове и пътувания, а не от дома. Животът й е хармоничен и красив благодарение на специалната енергия на името.

Виктория

Виктория, разбира се, е „победител“, затова тя е спасена и защитена от желанието за победи. Изначално тя е създадена от природата и вселената да успее, така че често просто преодоляват трудностите и носят победа.

Виктория по-рядко от други намира съпруг за цял живот, тъй като само един силен човек може да се справи с нея под един покрив. Във Виктория много ценното е че в трудни моменти тя не само няма да напусне съпруга си, но и ще се бори рамо до рамо, дори ако е необходимо да се противопостави на целия свят.

Ирина

Това име беше изключително популярно преди години, но сега неговата популярност е паднала рязко. И абсолютно незаслужено, защото енергията на това име е една от най-силните.

Собственичките на това име често отбелязват, че животът им е пълен с интересни събития. Те са успешни, щастливи и много красиви, не само външно, но и вътрешно.

Елена

Елена се превежда като „ясна“, „ярка“. Името на светлата “Хелън” помага да преодолеете тъмнината на ежедневието и да постигнете успех в живота. Както се оказва, Елена е статистически на първо място в рейтинга на финансово успешните жени по света.

В любовния план съдбата на Елена е щастлива. Елена знае как да угоди на човека – това потвърждава мита за Елена от Троя, най-красивата жена, чиято красота дори завиждат боговете.

Елена абсолютно поглъща всички знания и информация, затова те са отлични учители и отлични началници. Те също са добри майки и съпруги. Тяхната енергия е пълна с положителни аспекти, които привличат както приятели, така и мъже.

Татяна

Това име има гръцки корени. Тя произлиза от глагола, който може да бъде преведен като „установяване“, „поставяне“. Съответно, това име може да се тълкува като „основател“ или „организатор“.

Татяна е емоционална и твърда. Каквото и да кажете, в него има някаква решителност и самочувствие, и е малко вероятно тези качества днес да се нарекат безполезни. По отношение на енергията си това име е напълно земно, то не прави Таня нереалистична мечтателка и фантазьорка, не събужда въображението, но с надежда решително постига това, което желае днес.

Разбира се, не изброихме всички женски имена със силна енергия . Много имена са силни в нещо свое собствено, например, те правят притежателя си особено щастлив в брака или помагат за изграждане на кариера. Ако името ви не е включено в този списък със силни имена, не се разстройвайте и разберете тайната на името си на нашия уебсайт.

Намери ни във facebook