ЧЕРВЕНА ТОЧКА! ЗРИТЕЛИ НА НОВА ОНЕМЯХА, ГАЛА ГЛЕДА КАТО ГРЪМНАТА! КОБИЛКИНА Я НАУЧИ КАК ГО ПРАВИ СЪС ЗАДНИКА

С*ксоложката Наталия Кобилкина беше гост в студиото на „На кафе“ по Нова, където в рамките на няколко минути, пред Гала тя резюмира няколко от многото практики и медитации, които съдържа най-новата й книга.

Тя развенча един от митовете, според който с*ксът е успешно средство за сдобряване.

Кобилкина е категорична, че той дори може да разболее жените, които таят обида в душата си и по този начин блокират потока на енергията при с*ксуалния акт. За да предпази здравето си, тя първо трябва да отблокира сърцето си, да премахне тъгата чрез смехотерапия, която подробно описва в книгата си.

На живо в студиото, Наталия изнесе открит урок на Гала, как да усъвършенства походката си и да съблазнява околните, носейки си въображаема корона и въртейки си ханша по специален начин. Кобилкина демонстрира на живо и как жените трябва да си отправят предизвикателства и да дръзнат да поискат от непознат да им подари кола.

Също така категорично посъветва зрителките, които са повече от две години с един мъж, а той още не им е предложил брак, в случай, че не го направи и след като прочетат и приложат техниките от книгата й, директно да се разделят с него, тъй като те са родени да бъдат кралици и съпруги, а не просто приятелки.

Намери ни във facebook