В БЪЛГАРИЯ Е ИКОНА, УМРЯХМЕ! СМЛЕЛИ СА ОТ БОЙ НАЙ-КРАСИВА И ОБИЧАНА ПЕВИЦА! НЕ И ТОВА, ИЗВЕРГЪТ Е СОБСТВЕНИЯТ Й

Певицата Саманта Фокс през 80-те години била една от най-желаните жени на публичната сцена. Днес е на 51 години и наскоро публикува автобиографичната си история „Завинаги“.
Саманта, чиято кариерата започнала като модел през 1986 г. и после продължила и като певица, в книгата си пише за тежкото детство, което е имала, и травмите, които е преживяла, и всичките неприятни и грозни ситуации в живота с баща й Джон Патрик Фокс, алкохолик, пристрастен към кокаин и изнасилвач.

„С месеци го молих да ми монтира радио в колата, а не го направи, защото е твърде пиян, за тази задача ми помогна моят бодигард Дейв. Това тотално го възмути. Започва зверски да ме удря, аз паднах на пода и го помолих да спре… с ръце закривах лицето си, а той продължаваше да ме рита. Мислех, че ще ме убие. Когато ме чу как пищя, сестра ми Ванеса му скочи на гърба, а аз в този момент някак си успях да пропълзя на улицата… Той тичаше към мен и започна да ме удря с бутилка водка, съседът ми ме видя в локва кръв и ме посъветва да не викам полиция, защото така ще му съсипя живота „, пише Саманта в автобиографията.

Денят й завършил в болница с две счупени ребра и след това завинаги напуснала дома й и баща й, пише Пик.

По-късно тя открила, че той краде от нея, защото имал кратък период в които разполагал финансите й. Умира през 2000 г. и Саманта твърди, че му е простила, преди да напусне този свят.

Намери ни във facebook