Гърми горещ скандал! Почернени майки скачат срещу сексапилна бивша депутатка и лице на Нова телевизия! Ето причината

Бившата депутатка от „Атака“ Калина Крумова има нов пост –  в Министерството на вътрешните работи. Тя ще отговаря за безопасността по пътищата, пише „Флагман“.
За това, че Крумова се заема с инцидентите по пътищата стана ясно по време на пресконференцията на МВР и прокуратурата миналата седмица, когато бе представен планът на МВР и прокуратурата за пешеходните пътеки. 
 

Крумова влиза в Държавно-обществената консултативна комисия на МВР.

 

Това е поредното превъплъщение на красивата бургазлийка, чието име е известно още от изявите й като водеща в местната СКАТ тв преди 10 години. После стана активистка на Атака и депутат от Атака, след което и водеща фигура в „България без цензура“ на Николай Бареков. Междувременно, през 2011 г., за малко бе и член на ГЕРБ. Последните й публични изяви са отпреди три години, когато водеше кампания за разрешаване на сурогатното майчинство. Новото превъплъщение на Крумова отпреди няколко дни обаче предизвика обществен и политически отзвук 
Много от депутатите смятат, че тя няма професионален опит, подходящо образование и експертност, за да оглави подобна служба в МВР и магистратурата. Предстои след празниците да се разнищи кой и по какви критерии е осигурил държавната заплата на Калина Крумова.Депутатката от ГЕРБ Нели Петрова, която е известна като активен борец за по-малко жертви по пътищата, тъй като загуби дъщеря си – убита на място от мотоциклетист на пешеходна пътека, открито се противопоставя на новия пост на Крумова.
Ето какво е написала Петрова в личния си профил във Фейсбук: 
„Искам да призова всички почернени майки да се разграничат от тази дама.
Преди шест години в мъката си се заблудихме и повярвахме.
Но днес ви пиша като майка, която е загубила дете на пешеходна пътека, не като народен представител.
Не вярвам,че нейната борба за намаляване на черната статистика е чиста и свята!!!
Друго не коментирам“.Депутатката от ГЕРБ Нели Петрова
Красавицата Калина Крумова бе най-младият депутат в 41-вото Народно събрание от групата на „Атака“. Родена е през 1985 г., има един син. Завършила е УНСС – специалност „Икономика на социално-културната сфера“, има и втора специалност – „Журналистика и медии“.

Намери ни във facebook