Новата година дойде с тотален шок за Бойко Борисов! Министрите изтръпнаха, преди 2 мин бТВ гръмна с информацията, че няма да

Не мисля, че този мандат на Бойко Борисов ще бъде изкаран, каза Румен Петков по bTV.

„Целият този етюд, който се разиграва – ще правим лифт, няма да правим лифт, ще ходим по дискотеките да проверяваме за шум, в Банско няма да ходим. Това показва, че няма политика, показва неспособност да се отговори на очакванията”, аргументира се Петков.

Той коментира и изказване на премиера Бойко Борисов, че вотът на недоверие от БСП ще бъде „вадене на кирливи ризи”.

„Вадят суджуци, водят плочки на НДК, вадят депутати от парламента за щяло и нещяло. Те имат само кирливи ризи, какво очакват да извадят”, каза Петков. По думите му подобни аргументи от страна на премиера са нелепи и са показател за натрошаване на управлението.

По повод президентското вето на антикорупционния закон Петков заяви, че законът също трябва да бъде преразгледан.

„Вече имаме един механичен сбор в ДАНС с много спорен резултат. Огромната България изгражда трета служба за използване на СРС-та”, изтъкна Петков. Според него новото антикорупционно звено ще бъде пряко зависимо от мнозинството в Народното събрание, защото именно то ще избира ръководството му. Румен Петков допълни, че президентът най-вероятно ще сезира и Конституционния съд.

Намери ни във facebook